Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-rotterdam.nl


  Paragnosten hulplijn voor advies van paragnosten uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Rotterdam. Onze paragnosten uit Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Diana
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Wat een fijn gesprek en alles klopte. Ik spreek je snel weer.




Ervaring van sinti met paragnost Diana   Ervaring van sinti met paragnost Diana   Ervaring van sinti geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Heel mooi hoe ze me over mijn situatie vertelde, topmedium.




Ervaring van S met paragnost Diana   Ervaring van S met paragnost Diana   Ervaring van S geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Ze is zeer goed in haar gaven. Ze is oprecht, zacht, tactvol en heel geduldig. Ze weet me telkens opnieuw rust te geven en inzichten om verder te gaan in t leven. Een aanrader.




Ervaring van Xxx met paragnost Diana   Ervaring van Xxx met paragnost Diana   Ervaring van Xxx geplaatst op 26 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana, ik wacht het af. Zodra het uitkomt laat ik dat even weten. Heb er een goed gevoel bij. Het gesprek viel uit, helaas. Maar ik bel gauw weer terug. Dank je wel xxx.




Ervaring van Cynthia met paragnost Diana   Ervaring van Cynthia met paragnost Diana   Ervaring van Cynthia geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Ik weet dankzij jou wat me te doen staat. en heb er vertrouwen in dat alles goed zal komen. Bedankt voor het helder end gesprek maar de lijn verbrak.




Ervaring van Tania met paragnost Diana   Ervaring van Tania met paragnost Diana   Ervaring van Tania geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Wat fijn om met jou te praten. Je voelt alles goed aan. Liefs,E.




Ervaring van Elsje met paragnost Diana   Ervaring van Elsje met paragnost Diana   Ervaring van Elsje geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Net gesproken met u. Ik heb weinig gezegd en u alleen een vraag gesteld. Maar u kwam met zoveel kloppende antwoorden, antwoorden die ik diep van binnen al voelde maar waar ik misschien bevestiging voor nodig was. Het was heel fijn om met u te spreken en u bent echt een aanrader. Dank u wel voor deze mooie kaarten en antwoorden.




Ervaring van Selena met paragnost Diana   Ervaring van Selena met paragnost Diana   Ervaring van Selena geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana van de week sprak ik jou nog en toen zei je er word mij gezegd dat D je een berichtje gaat sturen is onderweg vandaag had ik je weer gesproken want had hem een bericht gestuurd ook daar op zei je je gaat bericht terug krijgen kort maar krachtig maar je krijgt iets terug. twee uur later nadat ik jou haf gesproken stuurde hij inderdaad een lief kort berichtje terug .zoals je zei. jij bent echt een aanrader . liefst je weet wel wie xxx.




Ervaring van anoniem met paragnost Diana   Ervaring van anoniem met paragnost Diana   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lief medium.fijn gesprek gehad nu hopen dat het allemaal uitkomt.




Ervaring van No35 met paragnost Diana   Ervaring van No35 met paragnost Diana   Ervaring van No35 geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Echt een top medium, ze kon heel snel de spijkers op de kop slaan.




Ervaring van S met paragnost Diana   Ervaring van S met paragnost Diana   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Bedankt voor het consult van gisterenavond, je gaf me de nodige moed en doorzettingsvermogen. De gedachte dat alles goed komt, maakt me zeer gelukkig. Een heel sterk medium, een echte aanrader.




Ervaring van tevreden belster met paragnost Diana   Ervaring van tevreden belster met paragnost Diana   Ervaring van tevreden belster geplaatst op 9 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  DIANA ALLES WAT JIJ VOORSPELT HEBT IS UITGEKOMEN. JE BENT ECHT EEN AANRADER. DIKKE KNUFFEL XXXXXX.




Ervaring van Cleo met paragnost Diana   Ervaring van Cleo met paragnost Diana   Ervaring van Cleo geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Dankjewel Diana voor het consult gisteravond. Heb het later nog even laten zakken, want zonder dat ik al teveel gezegd heb, wist je precies wat er aan de hand was. Je hebt uitspraken gedaan die best binnengekomen zijn. Ook de voorspelling die je gedaan hebt was erg. confronterend. Vooral omdat ik daar al lang geen rekening meer mee houd. Dat al los gelaten heb. Dat van die karmische verbinding hakte er wel in. Ook omdat ik dat zelf wel weet maar er niet mee om kan gaan. Afijn, ik laat het maar komen zoals het goed voor me is. En denk daarbij zeker aan mezelf.
Dankjewel Diana
A.




Ervaring van A met paragnost Diana   Ervaring van A met paragnost Diana   Ervaring van A geplaatst op 11 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Diana is naar mijn mening een eerlijk en betrouwbaar medium. Absoluut de moeite waard.




Ervaring van F. met paragnost Diana   Ervaring van F. met paragnost Diana   Ervaring van F. geplaatst op 26 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  bedankt diana . u heeft alles goed gezien en verteld. een stevige groet.




Ervaring van anouska met paragnost Diana   Ervaring van anouska met paragnost Diana   Ervaring van anouska geplaatst op 3 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Eerlijke en duidelijke uitleg. Veel duidelijkheid gekregen.




Ervaring van Karen met paragnost Diana   Ervaring van Karen met paragnost Diana   Ervaring van Karen geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Dankjewel voor de mooie woorden . En zal u beslist laten weten of het goed gaat uitpakken. maar heb er alle vertrouwen in na het gesprek met u . In liefde ligt kracht .




Ervaring van Sasje met paragnost Diana   Ervaring van Sasje met paragnost Diana   Ervaring van Sasje geplaatst op 24 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana,

Hierbij wil ik je heel erg bedanken. Je had de situatie goed ingezien zonder dat ik veel hoefde te zeggen. En je voorspelling qua werk is uitgekomen. Ik geloof sterk dat de andere voorspellingen ook uitkomen.

Groetjess.




Ervaring van Anoniem met paragnost Diana   Ervaring van Anoniem met paragnost Diana   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Diana heel fijn gesprek , .heel veel informatie gekregen dat juist is . dank je wel.




Ervaring van gelukkig mens met paragnost Diana   Ervaring van gelukkig mens met paragnost Diana   Ervaring van gelukkig mens geplaatst op 7 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  ik geloof je. je hebt weer de zelfde kaarten getrokken en mooier .nu en reis samen .veel liefs ron.




Ervaring van Ron met paragnost Diana   Ervaring van Ron met paragnost Diana   Ervaring van Ron geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana bedankt. Je voorspelde 2 mnd geleden dat er een man komt in het najaar enz. De laatste tijd krijg ik signalen dat ik ergens naar toe moet op vakantie en boek opeens eind oktober. Ik bel je vandaag en dan komt het verhaal van die man er uit zonder dat ik je verder iets vertel. Daarna vertel ik de signalen en de plek en dan leggen we de kaart op de plek waar ik naar toe ga en ja hoor daar komt ie weer. Diana je bent een topper je kon het bijna zelf niet geloven. Maar je bent geweldig X.




Ervaring van amanda met paragnost Diana   Ervaring van amanda met paragnost Diana   Ervaring van amanda geplaatst op 4 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Dankjewel Diana. Sorry dat de verbinding werd verbroken.
Groetjes karin x.




Ervaring van Karin met paragnost Diana   Ervaring van Karin met paragnost Diana   Ervaring van Karin geplaatst op 9 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana,dank je wel voor je bemoedigende woorden.
Voor het eerst sinds een half jaar sliep ik afgelopen nacht lekker.
Ik kan me er nu bij neerleggen en ik zal ook de familieleden troostrijke brieven schrijven.
Als ik het weer nodig heb bel ik alleen naar u.
Dank u wel voor alles.
Jammer dat ik maar 5 sterren mag geven.
Beste wensen en hartelijke groeten van.belster.




Ervaring van Belster. met paragnost Diana   Ervaring van Belster. met paragnost Diana   Ervaring van Belster. geplaatst op 5 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana bedankt voor ons kort gesprekje net over mijn man. Uw woorden geven mij weer de moed om met hem te gaan praten. En het beste van mijn huwelijk te maken dank je wel GBU.




Ervaring van Anoniem met paragnost Diana   Ervaring van Anoniem met paragnost Diana   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Fijn Diana zo een overtuigde en duidelijke visie. Ik wens u nog veel kracht en geluk in uw roeping.




Ervaring van Jim met paragnost Diana   Ervaring van Jim met paragnost Diana   Ervaring van Jim geplaatst op 23 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana bedankt voor je reading vanmorgen.ik hou de 3 in de gaten.lieve groet en tot spreeks.




Ervaring van s met paragnost Diana   Ervaring van s met paragnost Diana   Ervaring van s geplaatst op 14 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Tijdens mijn consult noemt Monique dagen op die ik stuk voor stuk als dagen kan terugzien. Waarbij elk datum een belangrijk nieuws met zich mee brengt. Heel bijzonder. Dank je wel Monique.




Ervaring van Cynthia met paragnost Diana   Ervaring van Cynthia met paragnost Diana   Ervaring van Cynthia geplaatst op 28 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  ik heb een mooi consult gehad van diana . ze zei veel dingen ze zei over 2 maanden is heel belangrijk voor mij en ik ga dan ook dit jaar nog verhuizen. diane bedankt voor alles ik hoop dat het nog uit ga komen .gr van marianne.




Ervaring van marianne met paragnost Diana   Ervaring van marianne met paragnost Diana   Ervaring van marianne geplaatst op 24 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Een heel lieve vrouw die Diana.
Ik heb je 10-07 gesproken en ook daarvoor over werk, relatie.
Je ziet alles positief.
Je bent heel open en duidelijke in datgene wat je mag doorkrijgen.
Ik volg je advies op en ik weet dat het goed komt.
Bel je snel weer.
Liefs
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Diana   Ervaring van Anoniem met paragnost Diana   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  een zeer aangenaam gesprek gehad . en er is al een ding uitgekomen . ik hoop de rest ook . je regelmatige beller.




Ervaring van rosita met paragnost Diana   Ervaring van rosita met paragnost Diana   Ervaring van rosita geplaatst op 8 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  ik heb op 4 juli een mooi consult gehad van diana . ze is een topper met wat ze vertelt ze zei over het buitenland het is heel belangrijk voor mij . ik wacht alles af .een topper deze mevr een aanrader voor iedereen . gr van marianne.




Ervaring van marianne met paragnost Diana   Ervaring van marianne met paragnost Diana   Ervaring van marianne geplaatst op 4 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Net gesproken met Diana over liefde, verhuizing, ze voelt alles heel goed aan . snel ,duidelijk, direct, ze had goed nieuws voor mij, hoop dat het uitkomt. goed gesprek gehad, bedankt Diana.




Ervaring van R met paragnost Diana   Ervaring van R met paragnost Diana   Ervaring van R geplaatst op 18 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Lieve Diana,
Bedankt voor het eerlijke,openhartige gesprek. Je sloeg de spijker op z'n kop. Ik wacht je voorspelling af, ik weet dat je gelijk krijgt. Bel je snel weer. Je bent vijf sterren meer dan waard.
Liefs.ine.




Ervaring van Ine met paragnost Diana   Ervaring van Ine met paragnost Diana   Ervaring van Ine geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Mooi advies. allemaal uitgekomen. Ik ben een beetje van mijn melk. Wat een informatie die ik van u heb gekregen. dank u wel.




Ervaring van Jeanette met paragnost Diana   Ervaring van Jeanette met paragnost Diana   Ervaring van Jeanette geplaatst op 13 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Diana
  Ervaring met paragnost Diana
  Super mooie legging.ik ben zo blij met dit consult.
Heel erg positief persoon is ze. Ik ben een fan.




Ervaring van Bbb met paragnost Diana   Ervaring van Bbb met paragnost Diana   Ervaring van Bbb geplaatst op 12 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden