Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-rotterdam.nl


  Paragnosten hulplijn voor advies van paragnosten uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Rotterdam. Onze paragnosten uit Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze paragnosten uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met paragnost Daisy   Ervaring van M met paragnost Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met paragnost Lilith   Ervaring van Marijke met paragnost Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met paragnost Olga   Ervaring van R met paragnost Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met paragnost Vitta   Ervaring van Ron met paragnost Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met paragnost Desteny   Ervaring van  met paragnost Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met paragnost Jennifer   Ervaring van anoniem met paragnost Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met paragnost Nina   Ervaring van Rita met paragnost Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, eindelijk heb ik je terug gevonden.
Jij bent voor mij de NR 1.




Ervaring van Caro met paragnost Vitta   Ervaring van Caro met paragnost Vitta   Ervaring van Caro geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Wat een mooie reading zeg.
Je ziet ontzettend scherp.
Bedankt.
Liefs,B.




Ervaring van Brenda met paragnost Romyna   Ervaring van Brenda met paragnost Romyna   Ervaring van Brenda geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tessa
  Ervaring met paragnost Tessa
  Wauw, je wist perfect de situatie te beschrijven. Kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.

Valerie.




Ervaring van Valerie met paragnost Tessa   Ervaring van Valerie met paragnost Tessa   Ervaring van Valerie geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Lieve Dirk, een warme reading, hoopvol en positief benaderd.




Ervaring van Francoise met paragnost Dirk   Ervaring van Francoise met paragnost Dirk   Ervaring van Francoise geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Stientje is snel zuiver en goed, en de beste wat tijdsaanduiding betreft. Altijd zit je goed qua tijd. Chapeaux.
Een vaste beller xx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Stientje   Ervaring van Anoniem met paragnost Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Daisy, bedankt om me gerust te stellen. Uw voorspelling is uitgekomen, alles is ok. Toppie.




Ervaring van A. met paragnost Daisy   Ervaring van A. met paragnost Daisy   Ervaring van A. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Hoedje af voor deze dame, ze legt het uit in kleuren. Maar ze heeft het wel, bij het rechte eind.




Ervaring van Fons met paragnost Yellow   Ervaring van Fons met paragnost Yellow   Ervaring van Fons geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hophe
  Ervaring met paragnost Hophe
  lieve Hophe, excuses mijn credits waren op. Ik vond het een heel fijn gesprek met u. Merci. De vrouw waarvan u vond dat ze een mooi naam heeft.




Ervaring van anoniem met paragnost Hophe   Ervaring van anoniem met paragnost Hophe   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, jij bent heel goed je weet precies wat de antwoorden zijn. Een compliment Nina en nog bedankt. Voor jouw steun groetjes Rina.




Ervaring van rina met paragnost Nina   Ervaring van rina met paragnost Nina   Ervaring van rina geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet hoe je het doet. Maar je bent echt fantastisch. Bedankt om er vandaag voor mij te zijn. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik geloof 1000% in je.




Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Yellow, onbeschrijfelijk hoe uniek en sterk jij bent in wat je doet. Je hebt me door een hele strijd heen geholpen met steeds de juiste inzichten en tools die nodig waren, ongeacht wat het thema was. Keer op keer was je er ook op het juiste moment alsof je zelfs dat kon aanvoelen. Ik ben echt sprakeloos en heb alleen maar heel veel respect voor wie je bent, wat je doet en voor wat je met andere wilt delen. Je hebt een enorme sterke unieke gave om zonder enige info onmiddellijk tot de clue van het verhaal te komen, tot op hetgene er echt speelt en niet enkel wat lijkt. Je weet dat er soms momenten zijn aan de telefoon dat ik aan je inzichten twijfel, omdat het te goed lijkt of ik het helemaal niet kan plaatsen. Maar op 3 maanden tijd heb ik je al iedere keer moeten terug bellen dat je toch gelijk hebt gekregen.
Geen woorden om jou correct te omschrijven. Iedereen die een eerlijke consult wil waar je alleen maar van kan groeien en kracht uit kan halen, moet gewoon naar jou bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs van een tweeling.




Ervaring van Annoniem. met paragnost Yellow   Ervaring van Annoniem. met paragnost Yellow   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met paragnost Gazali   Ervaring van Yvette met paragnost Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Fijne sterke energie een fijne reading gehad met duidelijke antwoorden. Bedankt. Liefs Romina.




Ervaring van Romina met paragnost Johannes   Ervaring van Romina met paragnost Johannes   Ervaring van Romina geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen.




Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien met paragnost Mierke   Ervaring van Katrien geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Desiree met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met paragnost Annicka   Ervaring van S met paragnost Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hophe
  Ervaring met paragnost Hophe
  Bedankt hophe je bent een topper echt de moeite waard om te bellen spreek je gauw weer.




Ervaring van Wendie met paragnost Hophe   Ervaring van Wendie met paragnost Hophe   Ervaring van Wendie geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost QuinyQueen
  Ervaring met paragnost QuinyQueen
  Beste QuinyQueen, hierbij je eerste recentie. Je zat erg goed, helaas verbrak de verbinding. Ik zal je zeker terugbellen. Je blijft goed basic (niet zweverig). Je luistert en legt goed uit, groet M.




Ervaring van anoniem met paragnost QuinyQueen   Ervaring van anoniem met paragnost QuinyQueen   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Lieve Jennifer, wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen. Was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk/financien zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen.Hij was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk en financieen zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN met paragnost Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met paragnost MathildaNili   Ervaring van J. met paragnost MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy blijft bij wat ze ziet, duidelijk, snel,aardig, houd je niet onnodig lang aan de lijn, ik hoop dat het gaat gebeuren zodat ik verder kan.




Ervaring van Y met paragnost Sissy   Ervaring van Y met paragnost Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.




Ervaring van A met paragnost Monique   Ervaring van A met paragnost Monique   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met paragnost Sharida   Ervaring van manuithetverleden met paragnost Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Hallo lieverd, zojuist een heel erg fijn gesprek gehad en je begreep mij volkomen. Ik ga afwachten of je voorspellingen gaan uitkomen. Bedankt en ik bel je in de toekomst nog eens op. liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Maja   Ervaring van Anoniem met paragnost Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Zeer toffe dame, voelt de dingen zeer goed aan. Zeker de moeite om te bellen.




Ervaring van A. met paragnost Noura   Ervaring van A. met paragnost Noura   Ervaring van A. geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.




Ervaring van Kristl met paragnost Romyna   Ervaring van Kristl met paragnost Romyna   Ervaring van Kristl geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden